Wintersport naar Flachau, veel info over accomodatie, appartement en sneeuwhoogte in Flachau.

Flachau overzicht

Flachau is een romantisch plaatsje voor Nederlanders voor wintersporters. Jaarlijks gaan er veel wintersport liefhebbers op vakantie naar Oostenrijk in het algemeen en Flachau in het bijzonder.

Appartement in Flachau

Zorg ervoor dat je al na je zomervakantie al aanvangt met het opzoeken van goede accomodatie voor je wintersport of vakantie. Dan krijg je vaak korting, het maakt het ook leuker om toe te leven naar je wintersport.

In Flachau is er een gevarieerd aanbod ruim aanbod van appartementen.Bij het zoeken van een appartement in Flachau is het eenvoudig om te kijken bij de meeste Nederlandse reisorganisaties en reisbureau\'s. Maar je kan ook naar Flachau bellen.

Appartementen in Flachau overzicht

Hotels FlachauOok voor hotels in Flachau geldt dat je op tijd aanvangt met het vinden van een geschikt of goed aangeschreven hotel in Flachau. Idealiter start je met zoeken in augustus of de oktober. Sommige hotels liggen dichterbij de pistes, andere een beetje verder weg. In het algemeen gaat er een bus en vaak moet je wandelen of met de auto. Zorg er voor dat je van te voren kijkt naar wat voor jullie een goede accomodatie is.

De pistes van Flachau

Skigebied Flachau is uitdagend. Het is een uniek, uitdagend en interessant skigebied. Er zijn verschillende afdalingen, voor verschillende doelgroepen en voor zowel skiers als snowboarders. Ook voor families is het een leuk skigebied. Zo zijn er Nederlandse ski leraren en ook voldoende goede eetgelegenheden.

Onderkomen Flachau

Het is erg eenvoudig om beschikbare accomodatie te vinden via bijvoorbeeld booking.com. Als je hier uw ideale vakantiedata invult krijg je een overview van alle mogelijkheden. Zowel hotels, appartementen als pensions staan op het overzicht. Je kunt daarna verder zoeken. Bijvoorbeeld naar een appartement vlakbij de skilift, of een hotel dat een goed ontbijt aanbiedt.

Wintersport Oostenrijk Flachau linkpartners