Wintersport naar Serfaus, veel info over accomodatie, appartement en sneeuwhoogte in Serfaus.

Serfaus Wintersport informatie

Serfaus is een winters dorp voor een wintervakantie. Jaarlijks gaan er heel veel Nederlanders/Nederlandse wintersporters op wintersport naar Oostenrijk in het algemeen en Serfaus in het bijzonder.

Serfaus appartementen

Zorg dat je op tijd begint met het zoeken van een leuk appartement voor je wintersport of zomervakantie. Niet alleen scheelt dit geld, het maakt het ook leuker om toe te leven naar je vakantie.

In Serfaus is er een ruim aanbod ruim aanbod van appartementen.Bij het zoeken van een appartement in Serfaus is het eenvoudig om te kijken bij de meeste Nederlandse reisorganisaties en reisbureau\'s. Maar je kan ook naar Serfaus bellen.

Appartement Serfaus vinden

Serfaus hotelsVoor een hotel geldt dat je al na je zomervakantie al begint met het boeken van een leuk of interessant hotel in Serfaus. Het beste begin je al met boeken in de zomer of de herfst. Sommige hotels liggen direct aan de skiliften, andere wat verder weg. Soms gaat er een skibus en vaak moet je lopen of met de auto. Zorg er voor dat je vooraf kijkt naar wat voor je gezin een goede appartement is.

Serfaus skigebied

de afdalingen in Serfaus is super. Het is een heel mooi, uitdagend en leuk skigebied. Er zijn verschillende afdalingen, voor verschillende mensen en voor zowel skiers als snowboarders. Ook voor kinderen is het een uitdagend skigebied. Zo zijn er Nederlandse skischolen en ook voldoende leuke bars.

Appartement of hotel Serfaus

Het is eenvoudig om goede accomodatie te vinden via bijvoorbeeld booking.com. Als u hieronder uw ideale vakantiedata invult krijg je een overzicht van alle mogelijke accomodatie. Zowel hotels, appartementen als pensions staan op het overzicht. Je kunt daarna verder inzoomen. Bijv naar een appartement in het centrum, of een hotel dat volpension heeft.

Wintersport Oostenrijk Serfaus linkpartners